İZMİR / TORBALI - 7 Eylül Ortaokulu

LABER KİMYA KOZLAB ETKİNLİK MERKEZİ GEZİMİZ

Nis

Eba kullanımı ile ilgili öğrencilerimüze bilgiler verilerek, Eba kullanımı teşvik edildi.

Nis

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil ve bayram hediyesi olarak aşağıda linki verilen etkileşimli dergi 'İzmir Çocuk' hazırlanmıştır.

Söz konusu etkileşimli dijital dergiye aşağıdaki link üzerinden ulaşılabilirsiniz.

Mrt

Hem güldüren, hem eğlendiren zeka köşemizde bu haftaki sorumuz: 9 tavşan 9 havucu 9 saatte yers, 99 tavşan 99 havucu kaç saatte yer?

Hadi bakalım çocuklar, dikkat gerektiren bir soru :)

Kas

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil hediyesi olarak aşağıda linki verilen etkileşimli dijital dergi "İzmir Çocuk" hazırlanmıştır.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Bağımsızlık savaşımızın lideri Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Eğitim, insan davranışlarını istenen yönde değiştirme süreci olarak tanımlandığına göre insanlardan trafik güvenliği konusunda yapmalarını beklediğimiz davranışları onlara eğitim yolu ile kazandırmak çok daha önemli bir hale gelmiştir. Bu konudaki eğitim faaliyetleri kapsamında okulumuzda değerli memur arkadaşlarımız öğrencilerimize Trafik Güvenliği hakkında öğrenilmesi ve uygulanması gereken bilgileri aktarmıştır. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı büyük bir çoşku ve heyecanla kutlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Ekm

29 Ekim 1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün diktiği Cumhuriyet ağacı 100 yıldır ayakta.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Cumhuriyetin 100. yılı ilçemiz de büyük bir coşkuyla kutlandı. 7 Eylül Ortaokulu olarak bu coşkuya tüm heyecanımız ile ortak olduk.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı Mobil Kodlama Etkinliğimiz konuk Eğitimci Ahmet Kerim Altun, okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Esra Çetinkaya'nın sunumu ve sevgili öğrencilerimizin katılımı ile verimli bir şekilde tamamlanmıştır.

Ekm

Okul Temelli Mesleki Gelişim Faaliyetleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine Subaşı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kağan AYHAN tarafından "Temel Kodlama Eğitimi Kursu" verilmiştir.

Ekm

Günümüz teknolojisi ile bilgisayarların yerini mobil cihazlar almaya başladı. Kolay taşınabilmesi, bilgisayarların görevlerini yapabilmesi ve pratik olması bu durumda en büyük etken oldu. Bu da gerçekten müthiş bir iletişim, oyun, haber, teknoloji ve eğlence havuzu demek. Üstelik her geçen gün bu uygulamaların sayısı biraz daha artıyor. Peki bu uygulamalar nasıl yazılıyor? Mobil programlama yapabilmek için hangi dilleri bilmeliyiz?
Mobil kodlama ile ilgili bilmemiz gereken temel bilgileri Zoom platformu üzerinden Cumhuriyetimizin 100. Yılı teması ile sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyacağız.