İZMİR / TORBALI - 7 Eylül Ortaokulu

7 Eylül Ortaokulu

TEPEKÖY MAH. 4556 SK. 7 EYLÜL ORTA OKULU NO: 25 TORBALI / İZMİR
Vizyon
Bizler farklılıkları zenginlik olarak algılayabilecek,demokratik olgunlukta,güçlü ve lider ruhlu insanlar yetiştirmek için buradayız.
Misyon
Ülkemizin geleceğinin sağlam temellere oturabilmesi için gerekli olan kaliteli eğitime katkıda bulunmanın; Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ilke ve inkılapları doğrultusunda , çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmış,evrensel ve ulusal sorunlara karşı sağduyulu ,toplumsal kültürü özümsemiş ,geleneklerine bağlı ,yeniliklere ayak uydurabilen,kendine güvenen, üretken, azimli,kararlı ve özgür bireylerin yetiştirilmesiyle gerçekleşeceğinin bilincini taşıyarak tüm gücümüzle çalışmaktayız.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
İlçe içinde dolmuşlar okulun 50mt yakınından geçmektedir. 100mt yakınında ise Eshot otobüsleri kalkmaktadır. İZBAN durağına ise 5 dk yürüme mesafesindedir.
2 dönüm arazi üzerine kurulu okulumuz geniş bir bahçeye sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinde Garaj olarak tabir edilen Eshot dolmuşlarının kalktığı yerin arka sokağında yer almaktadır.